ARTICSÓKA
ARTICSÓKAAz articsókában levő inulin, aszkorbinsav, karotin, valamint a B1 és B2 vitaminok elősegíthetik az anyagcsere normalizálódását, valamint pozitív hatást gyakorolnak a zsíranyagcserére, aminek köszönhetően az articsóka:
- nagymértékben elősegítheti az emésztést, különösen nagy mennyiségű szénhidrát és zsíros táplálék fogyasztását követően;
- segít normalizálni a biokémiai folyamatokat a májsejtekben;
- nagymértékben hozzájárulhat a vér koleszterinszintjének javításához.
Az ARTICSÓKA tulajdonságai:
- epehajtó és gyulladáscsökkentő hatás;
- stimulálja a koleszterin-anyagcserét;
- javítja a máj működését.
Szedésével kapcsolatban konzultáljon háziorvosával, vagy természetgyógyászával!
O.É.T.I. Regisztrációs szám: 9720/2011